Een oplossing voor speciale (bv. drukke, lastige, moeilijk lerende) kinderen

         Wat zijn de Bars?

 

Uitleg voor de kinderen:

De bars zijn eigelijk vergelijkbaar met de diverse mapjes in je computer. Als je maar bestanden blijft opslaan en nooit iets weggooit dan raakt je harde schijf overbelast en gaat je computer vervelend doen, trager werken of hij crasht. Als je je bars laat "runnen" dan worden je overtollige bestanden niet alleen gedelete maar ook wordt meteen de computer gedefragmenteerd. Opgeruimd staat netjes en je computer loopt weer als een zonnetje. En nog beter, jij voelt je vele malen lekkerder in je velletje zitten.

Het enige wat jij (de bars-ontvanger) doet is lekker lui liggen en de Bars gever houdt op een paar plaatsen je hoofd vast (en even je voeten en je handen). Je mag gewoon praten, lachen, moppen vertellen en zelfs een dvdtje kijken (als de gever een dvdspeler bij zich heeft). En sommige mensen vallen in slaap. Het mag allemaal. We overleggen van de voren op welke manier we het gaan doen.

En vergeet nooit dat er geen domme vragen zijn. Dus als je vragen hebt, stel ze gewoon aan je Bars-gever of je kijkt hier.

Hieronder volgt een stukje met wat meer wetenschappelijke uitleg:

Er zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer zachtjes, aangeraakt vele jaren beperkende gedachten, gevoelens en emoties die in jou opgeslagen zijn, de ruimte geven om te verdwijnen. Op de plaatjes hieronder zijn de verbindingspunten te zien.

Er zijn Bars voor controle, vreugde,  verdriet, rust, bewustzijn, creativiteit, kracht, ouder worden, tijd&ruimte, healing, communicatie e.d. Om er maar een paar te noemen. Zij bevatten het elektromagnetische component van alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over gehad hebt. In dit leven of wellicht nog ervoor.

Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. En het beperkt jou om met gemak iets anders te laten verschijnen in je leven.

                

De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ei-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke bol-ronde vorm. 

Metingen van de hersengolven tijdens de Bars-sessie geven weer dat de intensiteit hiervan afneemt. In normale waakstand geven de hersenen Betagolven. Zodra je je ontspant gaan de hersenen over op Alfagolven. In zeer diepe ontspanning worden het Thetagolven. Bij het runnen van de Bars worden Thetagolven gemeten. Dit zorgt voor meer gezondheid in het lichaam.  FAQ

Het blijkt dat meermalen runnen van de bars een dermate positief gevolg heeft dat het reslutaat meer is dan de som der delen. Het resultaat cumuleert. Daarmee bedoelden we dat de resultaten lijken te vermenigvuldigen. Dus hoe vaker de Bars hoe sneller en mooier de positieve gevolgen.