Een oplossing voor speciale (bv. drukke, lastige, moeilijk lerende) kinderen

 

Ervaringen en reacties na de Bars

 

 

 

 

Zomaar een paar reacties:

 

Mariëlle de moeder over Jens: (9 jaar): Voor: Jens was onrustig en prikkelbaar. De juf op school gaf aan dat ze hem onder zijn eigen kunnen vond presteren en dat hij snel van slag was op emotioneel gebied. Thuis merkten we dat Jens snel boos was en vooral snel boos en verdrietig kon reageren op teleurstellingen. Tijdens: Jens zegt zelf niet iets speciaals ervaren te hebben tijdens de behandeling. Zijn mond heeft geen minuut stilgestaan ;) Meteen erna: In de auto naar huis was Jens opgewekt en rustig. Ik merkte in de dagen erna dat Jens thuis lekkerder in zijn vel zat. Een maand erna: De juf op school gaf aan dat het veel beter ging. Hij werkte netter, maakte minder fouten en zat lekkerder in zijn vel. Thuis merkten we ook dat hij beter met bepaalde emoties kon omgaan en minder snel boos of verdrietig werd. Deze evaringen waren na een paar maanden afgezwakt. Jens heeft daarom zijn tweede Bars-sessie ontvangen waarna hij nog lekkerder in zijn vel stak dan na de eerste Barservaring. Hij is helemaal happy en doet zonder strijd wat er van hem verwacht wordt (bv. huiswerk) Hij wil vanaf nu iedere week Bars ontvangen zegt hij zelf. Zijn moeder heeft nu zelf de Bars geven.

 

Jeanine, de moeder van Peter (7 jaar): Na de behandeling staan Peters ogen anders, net als de vorige keer. Ik ga terug naar huis met een kind, niet met een mannetje met een doordringende wijze blik in zijn ogen. 's Avonds zijn we verbaasd als Peter tijdens het eten ineens heel vrolijk een liedje begint te zingen, hij lijkt echt weer kind! Ook de volgende dag klimt hij vrolijk en uitgeslapen uit bed (is normaal niet zo). Als er iets gebeurt wat hij niet leuk vindt, herstelt hij snel en blijft er niet in hangen. Wat heerlijk, zo'n lief gezellig mannetje in huis, heel wat anders dan het boze kind eerder deze weken. Bedankt Renée.

 

Jeanine heeft nog een ouder kind: Jaap (10 jaar) Na zijn eerste Barsbehandeling heeft hij de daaropvolgende nacht nog een onrustige nacht gehad en daaropvolgend een volle week heel goed geslapen. Dit is voor Jaap uitzonderlijk. Jaap kan nu ook aangeven wanneer hij 'drukte' ervaart in of om zich heen. Ook dit is een vooruitgang in zijn communicatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb