Een oplossing voor speciale (bv. drukke, lastige, moeilijk lerende) kinderen

Bars-Just-For-Kids Training op aanvraag

Kan je kind wel wat training gebruiken om makkelijker om te gaan met het leven? Het leven dat we nu hebben in deze maatschappij? Heeft je kind het moeilijk en/of trekt je kind zich terug in zichzelf?

Het laten runnen van hun Bars door een getrainde practitioner is een fijne en makkelijk toepasbare techniek. Het vaak zelf runnen van hun Bars door een ouder/verzorger is nog mooier. Maar het leren van deze techniek door henzelf zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen is helemaal Cool. Het is zelfs zo dat kinderen het ongelofelijk veel sneller oppakken dan volwassenen.

Wij hebben dus een één-daagse trainingen voor kinderen: De Bars-Just-For-Kids gecreëerd. Tijdens deze training zijn er alleen kinderen tot max.16 jaar. Niet teveel, dit is afhankelijk van de aangemelde leeftijden.

Op deze dag leren ze de Bars geven en we leren ze enige belangrijke Access-technieken waar ze hun eigen leventje wat gemakkelijker mee kunnen maken. Ze leren op deze dag dat ze, ondanks alles wat ze tegenkomen op hun levenspad, altijd een keuze hebben en zelf verantwoordelijk zijn voor de reacties op hun handelingen. Over het algemeen worden de kinderen weerbaarder door deze kennis.

Deze dag training is er ééntje vol plezier, lachen en hard werken. Hoe wordt het nog mooier dan dit?

In principe is een Bars-training voor kinderen tot 16 jaar gratis maar omdat deze training bij ons net wat meer biedt vragen wij een bijdrage van € 30.-per kind. Hiervoor ontvangt je kind:

  • Dag vol leerplezier van 10.00 tot 16.00u
  • Snacks en Sweets
  • Nederlandstalige handleiding van de Bars
  • 'Spiek' kaart met alle Bars-techniekfoto's
  • Meer gemak en vertrouwen in zijn/haar leven.

Wil je als ouder/verzorger meer weten over deze training dan adviseren om eens contact met ons op te nemen zodat we je alles kunnen vertellen en jij alles kan vragen wat je maar weten wilt over deze Bars-Just-For-Kids training.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb